Cauciucuri agricole Acumulator Cauciucuri pentru autobuze Cauciucuri de vara Cauciucuri pentru camioane GPS navigator Auto videoregistrator Cauciucuri moto Cauciucuri 4x4 baterii auto

Recent adăugate

...

Sfaturi si informatii utile.

...
 • Prevenirea acvaplanarii automobilului. Citeva sfaturi Prevenirea acvaplanarii automobilului. Citeva sfaturi
  Acvaplanarea apare in momentul cind apa dintre cauciuc si carosabil nu poate fi inlaturata si soferul pierde controlul asupra volanului, ne fiind capabil sa controleze frinarea sau accelerarea automobilului.
 • Importanta echilibrarii rotilor Importanta echilibrarii rotilor
  Echilibrarea rotilor trebuie efectuata pentru a compensa diferentele de greutate ale materialului cauciucurilor.
 • Ce reprezinta cauciucurile ROF (RUN ON FLAT) Ce reprezinta cauciucurile ROF (RUN ON FLAT)
  Tehnologia Run on Flat a fost dezvoltata pentru a suporta pierderea brusca de presiune din cauciucul auto si pentru ca conducatorul sa poata rula pina la 80 km cu 80km/h in siguranta.
 • Cauciucuri de iarna cu crampoane sau fara Cauciucuri de iarna cu crampoane sau fara
  Pe carosabil uscat cauciucuri fara crampoane indica un spatiu de franare mai mic decat cauciucurile cu crampoane, datorita contactului uniform al benzii de rulare cu asfaltul, si la viteze putin mai mari, cauciucurile fara crampoane la fel demonstreaza o
 • Acumulatoare auto - prelungim durata de viata Acumulatoare auto - prelungim durata de viata
  Acumulatorul auto este elementul principal in masina, intr-un fel inima vehiculului, fara de care pur si simplu nu va porni.
 • Cum alegem un GPS navigator? Cum alegem un GPS navigator?
  De exemplu, pentru un GPS auto de 3 inci rezolutia trebuie sa fie de cel putin 320x240 pixeli, iar pentru un navigator de 7 inci – cel putin 480x800 pixeli.