Anvelope de iarna Belshina - testarea modelului BEL 257

 

   Recent au fost efectuate cele mai noi teste la anvelopele de iarna Belshina BEL 257 dimensiune 215/60 R16, in cele mai extreme conditii - drumuri cu gheata si drumuri cu zapada.


   Productia noii linii de anvelope, care este aparuta pe piata sub numele de brand Artmotion Snow arata calitatea pneurilor fabricate conform standardelor europene.


   Avand in vedere ca drumurile pe timp de iarna sunt destul de periculoase, producatorii belarusi au decis sa puna accentul pe asa numitele "Velcro", care iau in calcul toate caracteristicile pneului  conform unei reguli stricte.


   In momentul de fata anvelopele de iarna Belshina BEL 257, au trecut toate testele, fiind certificate cu calificative foarte bune. In timpul testarii a fost ales modelul de anvelopa Belshina BEL si  anvelopa Dunlop Ice, iar rezultatele cele mai bune li-a primit Belshina BEL.


    Datorita tehnologiei de ultima generatie anvelopele de iarna Belshina BEL 257 au demonstrat ca merita calificativul foarte bun. In timpul testului a fost verificat sistemul de frinare pe gheata, pe zapada, si pe traseu umed, viteza ridicandu-se  pina la 100 km/h, dupa care, franarea a fost imediata. In urma testului s-a demonstat ca oprirea nu a intilnit nici un obstacol si chiar daca traseul era dificil si foarte alunecos,  anvelopele de iarna Belshina BEL 257 au facut fata 100%. 


   Cauciucurile de iarna Belshina BEL 257  au o foarte buna aderenta si un comportament destul de echilibrat. Masina nu deviaza de pe carosabil, avand un echilibru stabil, ceea ce este foarte important pe timpul de iarna.


   Mai mult ca atit, aceste pneuri de iarna de calitate inalta, dispun de un profil al benzii de rulare mai sportiv, canelurile fiind in forma de sageti sau braduti. In timpul mersul cu o viteza mai mare prin noroi, sau prin zapada, testele au demonstrat ca sistemul de eliminare a zapezii, a apei este bun, iar suprafata drumului intra foarte bine in contact cu anvelopele, ceea ce fara indoiala ofera o siguranta maxima soferilor. Pneurile de iarna Belshina in Moldova sunt foarte apreciate din considerentul ca sunt create intr-o maniera profesionista si ofera o incredere sporita  datorita specificatiilor si caracteristicile reusite.