Cauciucuri Continental Sport Contact 6 - performante excelente

 

     Noile cauciucuri Continental Sport Contact 6 au fost lansate pe 1 septembrie 2015, inlocuind  vechiul model Continental Sport Contact 5, fiind un cauciuc de vara de o performanta maxima pentru masinile sport.


    De la inceput, sunt disponibile in dimensiuni intre 19 si 23 inchi, Sport Contact 6 se impune in portiunea definita, ocupata la momentul de fata Michelin Pilot SuperSport, chiar daca nu sunt axate in special pentru folosirea pe circuitul de curse, cei de la Continental cel mai probabil vor face concurenta celor de la Michelin in detrimentul clientilor pasionati de viteza. 


   Inginerii de la Continental au muncit din greu pentru a reda intr-un cauciuc toate performantele si caracteristicile necesare. Fiind cauciucuri nou create, cu siguranta nu ne putem astepta la cauciucuri de vara ieftine, dar fara indoiala vom dispune de o calitate extraordinara la standarde internationale.


   Banda de rulare a cauciucurilor Sport Contact 6 este redata cu ajutorul tehnologiei "Force Vectoring" ce ajuta la schimbarea fortelor motrice int-o modalitate mai echilibrata, oferind cauciucurilor un echilibru mai bun pentru viraje. Compusul special de "Aralon 350", ofera cauciucurilor de vara noi produse, stabilitate eficienta la viteze mai mari.


   In urma anuntarii lansarii produsului pe piata internationala, proprietarii de automobile din Chisinau cat si din intreaga Moldova asteapta cu nerabdare inceperea vanzarilor cauciucurilor Sport Contact 6 si pe piata interna.


   Aceste imbunatatiri ofera cauciucurilor auto:

  • condus cu 14% mai precis
  • manevrabilitate cu 11% mai buna pe un traseu uscat
  • se uzeaza cu 7% mai greu 
  • produc cu 7% mai putin zgomot

 

   In urma testelor efectuate, cauciucurile de vara Continental Contisport Contact 6, au demonstrat ca precizia in timpul conducerii, manevrabilitatea pe carosabil uscat, manevrabilitatea in viraj, performantele pe carosabil umed sunt la cel mai inalt nivel, oferind o calitate extrem de buna.


   Cu cauciucurile de vara Continental Sport Contact 6, cei de la Continental, ne-au aratat inca o data ce inseamna un cauciuc cu performante excelente, de clasa mondiala, produse cu tehnologii de ultima generatie. 


   Cauciucurile de vara Continental Sport Contact 6 in Moldova sunt asteptate cat mai curand posibil din considerentul ca calitatile si specificatiile lor corespund in totalitate cu cerintele si standarde internationale.