Noile cauciucuri NOKIAN WR SUV 3 pentru conditii de iarna

Compania Nokian Tyres prezinta pentru sezonul de iarna 2013-2014 noile cauciucuri de iarna de inalta performanta Nokian WR SUV 3 care se caracterizeaza printr-o aderenta perfecta in sezonul rece si un comportament excelent la rulare. Cauciucurile Nokian protejeaza bine impotriva acuaplanarii si derapajului pe lapovita din timpul iernii.

Design-ul unic si special al benzii de rulare simetric si directional ofera un raspuns correct la viraje si ofera o distanta redusa de frinare chiar si pe drumuri alunecoase.

Compozitia de siliciu din componenta cauciucului asigura adaptare la conditiile extreme de iarna si la viteze mari si rezistenta la uzura chiar si la schimbarile bruste de temperatura.

Inca o noutate a acestor cauciucuri auto sunt lamelele de inchidere 3D care imbunatatesc manevrarea cauciucurilor in curbe si ofera o durabilitate mai mare.

Plus la toate cauciucurile Nokian WR SUV 3 pot fi numite cu siguranta cauciucuri ecologice datorita uleiului de rapita care intra in compozitia cauciucului facand-o mai rezistenta si economisind astfel consumul de carburant.

Cauciucurile Nokian WR SUV 3 sunt gata pentru orice incercare din timpul iernii.