Cum alegem un GPS navigator?

Cum alegem un GPS navigator?

 

   Navigatorul GPS auto este cel mai bun ajutor pentru orice automobilist. Un asemenea receptor minune nu doar va va arata drumul spre destinatie, dar, de asemenea, va recomanda cea mai scurta cale, evitand ambuteiajele. Tocmai din acest motiv navigatoarele GPS in Moldova se bucura de popularitate. 

 

   Inainte de a alege un GPS navigator trebuie mai intai sa va informati despre dimensiunile lui. Ecranul navigatorului auto trebuie sa fie mare si cu rezolutie de calitate inalta. De exemplu, pentru un GPS auto de 3 inci rezolutia trebuie sa fie de cel putin 320x240 pixeli, iar pentru un navigator de 7 inci – cel putin 480x800 pixeli. 

 

   In cazul in care navigatorul are receptor GPS Bluetooth, conducerea automobilului va fi considerabil mai comoda, deoarece veti obtine un difuzor audio fara fir, lucru ce va va permite sa fiti mereu atenti la drum. 

 

   In afara de aceasta, sistemele de navigare GPS moderne au optiuni suplimentare pentru divertisment, cum ar fi radio FM, MP3 player sau un convertor valutar.  Puteti gasi o gama larga online de navigatoare GPS auto in Chisinau la preturi avantajoase.  

 

   In cazul in care va decideti sa cumparati un GPS navigator nu uitati sa acordati atentie la metoda lui de fixare, pentru ca el trebuie sa fie instalat intr-un loc convenabil pentru sofer si nu ar trebui sa reduca campul vizual.